Choď na obsah Choď na menu
 


Moje nové zvieratko - myš

5. 12. 2011

Myška

Obrázok Dnes, na moje meniny mi môj brat priniesol myš v plastovom kýbliku. Dal mu ju jeho kamarát Jožo, chovateľ hadov. Za euro. Iba euro za také nádherné a prítulné zvieratko. Myšku som dala do malej klietočky ( prepravka pre škrečky ) a rozmýšľala som, ako ju budem volať. Chcela som jej dať nejaké neobvyklé meno. Zvyčajne dávam zvieratkám mená podľa riek, pohorí či miest. Chcela som jej dať tiež nejaké jednoduché anglické meno. Nazvala som ju teda Lia Amazon a sadlo mi k tomu Carter. Táto myška si mimoriadne rozumie s morčatami. Kvika ju dokonca nosí na chrbte. Myšku som tiež pustila na vianočný stromček, a sledovala som, ako po ňom liezla. Je to veľmi zaujímavé malé stvorenie. 

 Obrázok

Obrázok 

 

Náhľad fotografií zo zložky Kvika a Yan Lin

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

nová myška

(romča, 9. 4. 2013 18:14)

no ja som myšku nikdy vživote nemala až na dnes kúpila sim si ju v pets shop a myslím že ju nebudem môcť vyberať z klietky lebo my uteká a ja sa o nu bojím
že mi zalezie

Jéé .P

(Niká, 29. 10. 2011 20:56)

Ahoj, to je zlaté ako nosí to morča tu myšičku na chrbte...myslíš že môžem chovať myš, ktorú som ulovila na poli? teda domácu? Pokúsim sa riadiť tvojou radou ako ju skrotiť...Máš fakt pekný web :))