Choď na obsah Choď na menu
 


Škrečok medvedí

9. 1. 2012

Škrečok medvedí

Obrázok Škrečok medvedí vo všeobecnosti nie je pokladaný za plemeno škrečkov. Je to iba varianta škrečka sýrskeho. Má dlhú jemnú srsť, ktorá môže dosahovať dĺžku až 3cm. Štandardný škrečok medvedí by mal mať jednofarebnú srsť. Biela farba srsti vyzerá najkrajšie ale zároveň sa ľahko zašpiní a bude žltá. Tohoto škrečka musíte pravidelne česať. Často sa mu do srsti zapletú piliny. Ak má škrečok medvedí príliš špinavú alebo zlepenú srsť, ostrihajte mu ju. Potom dorastie.

 

Náhľad fotografií zo zložky Jenisej

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

škrečok

(Monika, 14. 12. 2012 21:36)

aky je latinsky názov škrečka medvedieho??

Odpoveď pre Riu

(Adminka - www.prasiatko.estranky.sk, 30. 1. 2011 18:35)

Ahoj. To je pekné že máš rada škrečky a preto si pre ne ochotná toľko spraviť! Boli časy, keď som aj ja chovala okolo 20škrečkov a tiež som na ne míňala celé svoje vreckové :D Teraz je to inak. Mám svišťa Skippyho, ktorý má u mňa celú jednu vlastnú izbu, tiež v podkroví a veeeeľmi ho rozmaznávam. Len tak ďalej! Ak by si chcela, veľmi by ma potešila fotka tvojich škrečkov. Mohla by si mi ju poslať na wilhel@azet.sk a ja by som ju zverejnila na stránke.

Ahoj

(Ria, 30. 1. 2011 18:08)

škrečky mám veľmi rada !!!! sama ich niekoľko chovám mám ich celú družinu a mám ich 10 neveríte neverte....ale naozaj majú aj vlastnú izbu v podkroví a minula so mna nich niekoľko vaľa paňazí bez nich by so mbola opustelná

skrecok medvedi

(barbara bevilagoova, 5. 9. 2010 10:16)

tento skrecok medvedi moze zit aj v bitovke a moze bit hnedi