Choď na obsah Choď na menu
 


Nové morča v kolektíve

10. 8. 2013

Nové morča

Obrázok Keď donesiete domov nové morča, nedávajte ho hneď k ostatným. Ak je to samček, určite ho nedávajte k ostatným samčekom. Mohol by sa pobiť. Môže byť iba so samičkami. Nové morča dajte do klietky najskôr samo a potom asi po dvoch hodinách ho môžete zoznámiť s ostatnými. Vypustite do izby alebo na terasu všetky morčatá aj s novým morčatám. Oni sa nájdu a navzájom sa spoznajú. Ak sa začnú biť, oddeľte ich. Po tomto zoznamovaní môžete dať k novému morčaťu do klietky aj samičku.

 

Náhľad fotografií zo zložky Baby Moon of Lilienblum

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Moje morcata

(Adel, 8. 9. 2015 13:20)

Mam tri morcata dve sú na seba zvyknuté a dala som k nim tretie a jedna ju bije.. Co mam robiť,?

Moje morcata

(Adel, 8. 9. 2015 12:37)

Mam tri morcata dve sú na seba zvyknuté a dala som k nim tretie a jedna ju bije.. Co mam robiť,?

moje morča ;)

(saša, 25. 5. 2012 15:12)

Ahoj prosím poraď moje morča sa ma dosť bojí mám ho 3 dni a keď si ho dám na ruky tak ono sa robí že je mŕtve .. Položím si ho na kolená a ono stojí nehýbe sa ani nepohne hlavou ... a neuteká nič ... Proste neviem ako už čo mám robiť keď sa ma tak strašne bojí .. neviem .. Prosíím nepíš sem odpoveď napíš mi radšej na email - sasena53@gmail.com prosííím napíš mi na email ... Inak krásny design ;) A super stránka .. Dala by si sem ešte aj niečo čo si môžme vyrobiť pre morča ? ĎAKUJEM ;)

Re: moje morča ;)

(<ADMIN>Martin, 14. 2. 2013 15:53)

To je normálne že sa bojí :) maš ho 3 dni...nechaj si ho radšej v klietke a "rozprávaj" sa s ním.

pohlavie

(barborka, 9. 6. 2012 12:06)

Ahoj chcela bi som si kupit samičku v chov produkte lebo už mám samca ale v chov produkte nevedia rozoznat pohlavie a ja nemám dve klietky pre dvoch samcov.p.s.bojim sa že sa pobiju.napis mi prosim ta na baska.kyselova@gmail.com dakujem.

odpoveď pre erika

(adminka, 17. 1. 2011 22:42)

Ahoj. Takéto správanie je u morčiat úplne normálne a nebal by si ho vracať do chovproduktu. Oni si na seba zvyknú.

morca

(Erik, 17. 1. 2011 20:33)

Ahoj prosim ta porad mi co mam robit.Kupil som nove morca k mojej samici.Zo začiatku v pohode a potom sa zacali tak nahanet a drkotat zubami nebola to hra.stare morca som pustil z klietky chodilo okolo klietky a nic furt to iste.zo zverimexu mi povedala ze ho zobere naspet.ja osobne si myslim ak to neprestane tak to asi musim urobit.ale cel by som aby moje morca mala kamosa a us si to nove aj mna oblubila DIK -_-