Choď na obsah Choď na menu
 


Škrečky pod pilinami

20. 1. 2012

Škrečok v úkryte

Obrázok Moje škrečky Suciabell (Belko) a Leer (Leo) som si kúpila tento týždeň. Dala som ich do klietky a odišla som. Keď som sa vrátila, už tam neboli. Hľadala som ich a dívala som sa pod pohovku či neušli. Potom som si však všimla kúsky pilín vyletujúce z klietky. To miesto, odkiaľ prskali piliny vyzeralo ako sopka. Ten kopček sa stále zväčšoval a z jeho stredu napokon vykukol Leov ňufáčik. Niečo zapišťalo a odvedľa vystrelil z pilín aj Belko. Oni vlastne ani nepotrebujú búdku. Je to zlaté keď sa zahrabú do pilín. Ak chcete zažiť veľa zábavy so škrečkami, dávajte im do klietky veľa pilín aby sa mohli zahrabať. Drobnéé piliny často vypadávajú z klietky, zaobstarajte si teda také tie väčšie (aby nevypadli von cez mreže).

 

Náhľad fotografií zo zložky Autumn of Luxury pets

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

:)

(Lilie lil Markonova, 15. 8. 2012 16:46)

ahoj mam velmi rada škrečkov a chcela by som si nieakeho aj zaobstarat len by som sa chcela spytat že či je jedno aka rasa
a že či sa všetky vojdu do tych trubiek

DAKUJEM:) dufam že mi odpovieš

Re: :)

(Kika, 15. 8. 2012 17:09)

Ahoj, určite si vyber škrečka, ktorí sa ti páči, je jedno akej je rasy. Každý škrečok môže chodiť cez trubičky. Najčastejšie sú to trpasličie plemená no videla som aj väčšie škrečky ktoré boli ešte aktívnejšie ako tie malé:)