Choď na obsah Choď na menu
 


Vhodné krmivá

 Asi každý dobrý chovateľ chce svojmu morčiatku/škrečkovi len to najlepšie a to sa nezaobíde bez kvalitného krmiva dnes si predstavíme najkvalitnejšie a osvedčené krmivá pre morčatá a škrečkov.

Versele laga:je asi najpoužívanejším krmivom pre zvieratá používam ho aj ja. Je to veľmi kvalitné krmivo vyrobené v Belgicku.  Krmivá značky Versele-Laga sú na trhu už viac ako 40 rokov. Tieto krmivá majú dlhoročné know-how v oblasti výroby vysoko kvalitných, vedecky overených kŕmnych zmesí. Zloženie krmív je založené na tom, čo zvyčajne jedia zvieratá v ich prirodzenom prostredí. Na zostavovaní kŕmnych zmesí sa podielajú výlučne odborníci z viac ako 60 krajín. Versele-Laga zároveň vedie kontinuálny výskum v spolupráci s univerzitami a riaditeľmi národných a medzinárodných chovateľských združení zameraný na rozšírenie línie produktov.

Beabhar:Výrabá takisto veľmi kvalitné krmivá a rád ho používam. Vyrába aj rozne ošetrenia a prípravky pre zvieratá.

Asi sa pýtate prečo som vybral len 2 krmivá odpoveď je jednoduchá. Tieto 2 krmivá sú čisto vyrobené bez použitia chemikálí a roznych iných látok ,ktoré by mohli uškodiť vášmu maznáčikovi. A zaručujú ,že váš maznáčik si ich zamiluje. Moje morča najprv nemalo rado tieto granule ani sa ich nedotklo ale potom si ich zamilovalo.

Keď si mám vybrať medzi tímito dvomi z pohladu chuti a živín sú obidve perfektné a určite ich doporučujem.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.