Choď na obsah Choď na menu
 


Živé morča alebo elektronické?

19. 1. 2012

Živé morča alebo elektonické morča?

Obrázok Keď som bola minule v Dráčiku (hračkárstvo), na jednom regále som si všimla bohatý výber nových elektronických zvierat. Boli tam psy, mačky, kone, papagáje ale aj morčatá či škrečky. Zamyslela som sa nad tým a tu si teraz môžete prečítať výhody a nevýhody živých a elektronických morčiat, škrečkov a psov.

 

 

Živé morča/škrečok/pes výhody : Takéto zvieratko naučí dieťa zodpovednosti, môže sa stať vaším najlepším priateľom, prejaví vám lásku a vernosť, vypočuje vás, komunikuje s vami a rozveselí vás, keď ste smutní.                                                      

                                          - nevýhody : Živé zvieratko ciká a kaká, obhrýza nábytok alebo ho vie aj zničiť (mne moje morča rozhryzlo originálne sluchadlá k MP3), môže ochorieť, treba s ním chodiť k veterinárovi, treba ho kŕmiť, každé živé zvieratko raz zomrie a pre niektorých ľudí je ťažké sa s tým vyrovnať.

 

Elektronické morča/škrečok/pes - výhody : Elektronické zvieratko netreba kŕmiť, neciká, nekaká, neničí nábytok, nehryzie, nemôže ochorieť, nevypadáva mu srsť, nemožno mať naň alergiu, môžeš ho mať na noc v posteli, môžeš si ho zobrať kdekoľvek, neutečie ti.

                                                        - nevýhody : Takéto zvieratko sa môže pokaziť, nič k tebe necíti, nie je ti verné. Dokáže robiť iba to, na čo je naprogramované. Nevypočuje ťa, nemôže sa stať tvojím naozajstným priateľom, na viditeľnom mieste má zips alebo otvor na baterky.  

 

Náhľad fotografií zo zložky Luna a Solei

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.